Пътешествието из търговския обект разкри какво се крие на най-горния рафт зад

...
Пътешествието из търговския обект разкри какво се крие на най-горния рафт зад
Коментари Харесай

Таен клиент стоя с часове в магазин „Биляна“, вижте какво откри

Пътешествието из комерсиалния обект разкри какво се крие на най-горния рафт зад плюшена завеса

Когато би трябвало да поднесеш нещо особено, когато би трябвало да се подготвиш за значим мотив, когато би трябвало да оставиш паметен спомен, когато искаш с една глътка да погалиш всичките си сетива, тогава и във всеки различен подобаващ миг би трябвало да си посетил, преди сюблимния момент, търговски център „ Биляна “ на бул. „ Сан Стефано “ в Бургас.

Да, тъкмо по този начин! Всички в морския град знаят къде е „ Биляната “, само че знаят ли какъв брой доста философия, просвета и обич са вложени в подбора на всяка една от бутилките, прилежно подредени на рафтовете тук?

Има причина този търговски обект за съществува към този момент съвсем трийсет години и тя е пристрастеността към качествените питиета. И тук нямаме поради пристрастеност към неограничената им консумация, а към историята им, към труда на десетки и стотици хора, стоящи зад основаването на всеки неповторим усет и мирис, към добавената стойност, която носят те и фактът, че съставляват цяла една глава от развиването на цивилизацията ни. Защото, каквото и да си приказваме, високоградусовите напитки съществуват от както го има и индивида.

И с цел да не бъдем голословни, навлизаме непосредствено в конкретика. Репортер на Флагман.бг посети магазина като скришен клиент, с цел да ревизира прехвалена ли е славата на „ Биляна “ и правилно ли е, че тук има от „ пиле мляко “.

Първата ни спирка – енотеката. Признаваме, че без способената помощ на личния състав бързо щяхме да се изгубим измежду разнообразието от Новозеландско Совиньон блан, единствените гръцки и български червени виновност, попадали в миналото в селекцията на „ Мишлен “, последният вик на модата – американското The Federalist, и доста други.
 Вината The Federalist отлежават в дъбови бъчви, в които преди този момент с години е зрял страховит бърбън  Манията по Babich и Villa Maria има своето съображение, само че можем да се насладим на виновността от местността Малборо в Нова Зеландия, като опитаме и десетките други оферти, измежду които е и Misty Cove Estate Series Sauvignon Blanc. „ Това ужасно вино не отстъпва на по-известните марки, а е и на доста налична цена “, обясниха от магазина  Научихме и че не би трябвало да съдим за наличието по опаковката. Ето тази напълно семпла бутилка на поморийската маза Black sea gold на стойност от 19 лева се оказа единственото Кеберне Совиньон и въобще българско вино, попадало в миналото в селекцията на „ Мишлен “
Тези примери са единствено върхът на айсберга, тъй като тук разнообразието е впечатляващо. Ето и една находка за фанатици – Rose EMPEREUR.
 „ Това френско розе, купено от нашия магазин, е било харизано в Лондон. След като го пробвали, хората поискали да попълнят енотеката си с нова бутилка и посетили най-големия бутик за алкохол в британската столица. Колегите там меко казано останали изумени, тъй като цитираме „ от три години се молим на френското шато да ни изпратят няколко броя “. Факт е, че съумяваме да осигурим на нашите клиенти многообразие от оферти, каквито освен, че няма на друго място в Бургас и страната, а и са изключителна необичайност в комерсиалната мрежа въобще “, декларират от магазин „ Биляна “
За виновността тук можем да напишем още 10 страници, само че любознанието ни води в друга зона на магазина.

Водката е обичано пиво на доста хора, а тъкмо тук е мястото с най-богат избор. Наред с потвърдените марки, се откриват същински съкровища за колекционери.
  Royal Dragon със 23-картови златни частици. Тази лимитирана партида водка е дестилирана в Русия от най-хубавите зимни реколти. Петорно дестилирана с гръмък стъклен змей вътре в бутилката, която е ръчна направа. Това е великолепно майсторство във всичките му детайли. Многократно награждавана водка, същински шедьовър сама по себе си  Crystal Dead е за фанатици, имат я във всички разновидности и разфасовки  Японска оризова водка, водка от киноа, с биволска трева, с хайвер и още неповторими комбинации чакат ценителите. Интересните опаковки на доста от продуктите ги трансформират в съвършените подаръци-изненади
Селекцията на джин в магазин „ Биляна “ като че ли е правена от барман, международен първенец в най-престижното съревнование в света World Class.
 Цветове, аромати, съчетани с дизайнерски чаши и сетове за коктейли. Вярно, че розовият джин е най-модерен, само че както бе и с виновността, консултантите поучават – дайте късмет и на по-нестандартните съчетания и няма да съжалявате
Конякът е пиво, към което би трябвало да се подходи с почитание, той не се употребява на един мирис. Той е напитката на крале и императори, само че и ние простосмъртните можем да си подарим моменти на приятност, когато сме в уместно въодушевление и с точната компания. Успяхме да открехнем завесата над последния рафт в дъното на магазина. Там открихме „ Съкровището на България “ – 50-годишен Great Preslav paradis.
 Българският коняк, който се изнася за елитните профилирани бутици за алкохол по света. Парадоксално е, само че този първокачествен коняк съвсем не се открива и е огромна необичайност да попаднеш на него в страната  Снимка 70-годишен арменски коняк Ararat. Опаковката тук акцентира цената на наличието, за някои фенове то даже е и безценно
Продължаваме да пътешестваме с консултантите из комерсиалния обект и попадаме на зоната с уиски. Ето тук разбрахме, какво значи изразът от „ пиле мляко “ – шотландски, ирландски, японски и още еликсири приканват посетителите да извадят духа им от бутилката.
 Установихме, че и скъпият алкохол може да се купува на сметка. Като този Blue Label Johnnie Walker – цената му тук, спрямо други търговски обекти, е напряко фрапантно по-ниска. „ Можем да си позволим конкурентни цени на целия подбор, тъй като не сме прекупвачи, а вносители – зареждаме непосредствено от производителите. С доста марки сме построили дългогодишни партньорски и другарски връзки. Добрият имидж в бизнеса е в основата на триумфа ни “, разясняват от Търговски център „ Биляна “
Разгледайте в ГАЛЕРИЯ още фотоси. Оказа се, че тук има освен напитки уникати, а и умопомрачителни селекции от шоколад и кафе.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР